مکمل غذایی کودکان

قطره کید3 فورت

از {{model.count}}

kiD3 FORT

تعداد
نوع
37,400 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

درمان و جلوگیری از بروز نرمی استخوان در اطفال / درمان و جلوگیری از نرمی، تغییر شکل و پوکی استخوان در بزرگسالان / حفظ عملکرد طبیعی سیستم ایمنی و فعالیت ماهیچه ها / افزایش دانسیته معدنی استخوان و در نتیجه پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان

اصالت کالا

اصالت کالا

ارسال پست پیشتاز و ویژه

ارسال پست پیشتاز و ویژه

تحویل 48 ساعته
پشتیبانی 24 ساعت

پشتیبانی 24 ساعت

09010331865
تخفیفات آخر هفته

تخفیفات آخر هفته

ویتامین D31200 واحد بین المللی

هر یک قطره دارای

ویتامین D3400 واحد بین المللی

این فرآورده فاقد گلوتن، رنگ مصنوعی، مواد نگهدارنده، قند و الکل است.

ویتامین D با در معرض نور خورشید قرار گرفتن پوست در بدن ساخته می‌شود. در  مواردی که افراد نور مستقیم خورشید دریافت نمی‌کنند توصیه می‌شود از  مکمل‌های ویتامین D استفاده نمایند. به علت شرایط فیزیولوژیکی دوران رشد و  کمبود ویتامین D موجود در شیر مادر، نیاز نوزادان و کودکان به ویتامین D  بالا می‌باشد و کمبود این ویتامین در این دوران شایع است.
کمبود شدید ویتامین D3 در کودکان منجر به بیماری نرمی استخوان – راشیتیسم  یا ریکتز (Rickets) و در بزرگسالان باعث نرمی استخوان یا اوستئومالاسی  (Osteomalacia) می‌شود همچنین در افراد بزرگسال و سالمند با ریسک احتمال  شکستگی استخوان و پوکی استخوان (Osteoprosis) رابطه مستقیم دارد چراکه  ویتامین Dبا جذب کلسیم در روده مرتبط است و تامین این ویتامین به حفظ و  سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
ویتامین D3 در حفظ عملکرد سیستم ایمنی، فعالیت ماهیچه ها، کاهش ریسک ابتلا  به انواع سرطان، بیماری‌ خود ایمنی مانند ام‌اس، پیشگیری از بیماری‌های  قلبی (نارسایی احتقانی قلب و فشار خون بالا)، کاهش احتمال ابتلا به دیابت و  هایپرلیپیدمی (چربی خون بالا) موثر است.

در دوز درمانی عارضه جانبی مشاهده نشده است.
با افزایش میزان دریافت بیش از حد مجاز ویتامین D3 هایپرکلسمی اتفاق می  افتد که خود می تواند منجر به ناراحتی های گوارشی مانند استفراغ، حالت  تهوع، یبوست و درد معده، خستگی، سرگیجه، توهم و گیجی، از دست دادن اشتها،  ادرار بیش از حد، سنگ کلیه، آسیب کلیه و حتی نارسایی کلیه، فشار خون بالا و  ناهنجاری های قلبی و کم آبی بدن شود.
افزایش مواردی همچون سطح خونی-ادراری نیتروژن، کلسترول، آنزیم های کبدی و  مشکلات عضلانی-اسکلتی، مشکلات چشم، گوش، کلیه و ذهنی از دیگر عوارض سمیت با  ویتامین D می باشد.

در حین مصرف مکمل های ویتامین D باید مصرف غذاهای غنی شده، مکمل های رژیمی و  دیگر داروهایی که همزمان تجویز می شوند، از نظر میزان ویتامین D ارزیابی  گردند.
دیورتیک های تیازیدی ریسک هیپرکلسمی با ویتامین D را افزایش می‌دهند.  ویتامین D می‌تواند ریسک مسمومیت با دیگوکسین را افزایش دهد. کلستیرامین و  پارافین جذب ویتامین D را کاهش می دهند.
داروهای ضد صرع مثل کاربامازپین، فنوباربیتال یا فنی توئین نیاز به ویتامین D را افزایش می‌دهند.

این مکمل حاوی دوز بالایی از ویتامین D می باشد. لطفا به مقدار مصرفی دقت فرمایید.
در این بیماران با احتیاط باید مصرف شود:
هایپرفسفاتمی (احتمال متاستاتیک کلسیفیکیشن)، چاقی (BMI>30 نیاز به مصرف  میزان بیشتری از ویتامین D دارند و باید با دقت پایش شوند)، اختلالات  کلیوی.
در افرادی که دوز درمانی ویتامین D را دریافت می‌کنند احتمال بالا رفتن  کلسیم پلاسمایی وجود دارد که می‌تواند باعث رسوب کلسیم در بافت های نرم و  کلسیفیه شدن عروق و کلیه ها شود. توصیه می¬ شود در این بیماران غلظت کلسیم  پلاسمایی در فواصل منظم اندازه¬ گیری شود، به ویژه در ابتدای شروع درمان و  یا در صورتی¬ که علائم سمیت بارز شود.

در افراد با سطح سرمی بالای کلسیم و ویتامین D و یا حساسیت غیرطبیعی به ویتامین D منع مصرف دارد.

شیردهی:
ویتامین D در شیر مادر ترشح می شود. مصرف دوزهای مناسب (کمتر از 4000 واحد)  توسط مادر ایمن می باشد اما غلظت سرمی کلسیم و ویتامین D در نوزاد  شیرخواری که مادرش مکمل ویتامین D دریافت می‌کند باید ارزیابی شود.
بارداری:
مصرف خوراکی و پایین تر از میزان حداکثر مجاز مصرف (معادل 4000 واحد بین  المللی) بی‌خطر می‌باشد. هایپرکلسمی در دوران بارداری در اثر مصرف بیش از  اندازه ویتامین D ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی در جنین شود

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...