بهبود کولیک نوزادی و شیرخوارگی/ کاهش اپیزودهای رگورژیتاسیون و ریفلاکس در شیرخواران/ بهبود یبوستهای فانکشنال شیرخوارگی/ کاهش زمان گریه شیرخواران در روز/ بهبود حرکات معده و روده شیرخواران و کمک به دفع گاز روده/ بهبود نفخ و کولیک نوزادان/ بهبود مشکلات گوارشی، یبوست و اسهال

اصالت کالا

ارسال پست پیشتاز و ویژه
تحویل 48 ساعته

پشتیبانی 24 ساعت
09010331865

تخفیفات آخر هفته
محصولات مرتبط
در مطالعاتی که توسط Savino و همکاران جهت ارزیابی میکروفلورای روده در شیرخواران مبتلا یه کولیک شیرخوارگی انجام گرفته است، مقایسه های اختلافات در میکروفلورای روده شیرخواران کولیک با شیرخواران سالم صورت گرفته است. تحقیقات نشان داده میکروفلورای شیرخواران کولیک مقدار کمتری باکتریهای اسید لاکتیک داشته و بیشتر از نوع باکتری گرم منفی بی هوازی، در مقایسه با شیرخواران غیرکولیکی میباشد، از این رو تلاش میشود که با بهبود موازنه به سمت باکتریهای اسید لاکتیک، به بهبود کولیک نوزادان کمک نمود. رابطه پیچیده ای بین سیستم ایمنی و فلورای روده وجود دارد. در مدل های حیوانی، سیتوکین های روده میتوانند شروع کننده واکنش بیش از حد سیستم نوروماسکولار (عصبی-عضلانی) به وسیله واکنشهای عصبی-ایمنی و عضلانی ایمنی باشد .
مطالعات اخیر Chassard و همکاران نشان دادند که موازنه میکروفلورای روده با لاکتوباسیلوس روتری میتواند با بهبود الگوی میکروفلور روده، احتمال ابتلا به عفونتهای رودهای و بیماری های آلرژیک را کاهش میدهد و لاکتوباسیلوس روتری با کلونیزاسیون در روده، از جایگیری باکتریهای بیماری زا ممانعت مینماید.. همچنین فعالیت وسیع ضد میکروبی لاکتوباسیلوس روتري به عنوان مهمترین عامل داراي پتانسیل درمانی براي جلوگیري یا درمان عفونت ها مطرح است.
Surawicz و Huebner طی تحقیقات خود، توانایی درمان و پیشگیري از عفونت هاي روده اي توسط پروبیوتیکها را نشان داد. Cleusix و همکارانش نیز طی آزمایشاتی نشان دادند که لاکتوباسیلوس روتري با تولید ماده اي به نام روترین، از رشد و فعالیت پاتوژن هاي روده ممانعت میکند.
در مطالعه انجام شده توسط M. Urbańska تجویز پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری را در شیرخواران پره ترم ایمن اعلام کرد و مصرف آن را در سلامت کودکان و شیرخواران جهت مدیریت و بهبود علائم کولیک، کاهش زمان گریه روزانه در شیرخواران و برطرف کردن مشکلات گوارشی مانند یبوست و دردهای شکمی و کاهش چشمگیری تعداد اپیزود های رگورژیتاسیون در شیرخواران، موثر دانست.
همچنین در مطالعه انجام شده توسط P. Coccorullo و همکاران در شیرخواران با محدوده سنی بین ۶ ماه تا ۲۴ ماه که دچار یبوست بودند، تجویز لاکتوباسیلوس روتری تأثیرات مثبتی در مدیریت یبوست کودکان داشته و از آن به عنوان مکمل درمانی موثری برای یبوست کودکان پیشنهاد شده است.در مطالعه انجام شده توسط Francesco Savino و همکارانش در مورد مقایسه اثر سایمتیکون و لاکتوباسیلوس روتری در شیرخواران دچار کولیک شیرخوارگی، بعد از تجویز لاکتوباسیلوس روتری و سایمتیکون، زمان گریه شیرخواران به ترتیب از ۱۵۹ دقیقه در روز به ۵۱ در دقیقه در روز در مقابل ۱۷۷ دقیقه به ۱۴۵ دقیقه در روز کاهش یافت که بیانگر تأثیر معنا دار لاکتوباسیلوس روتری به مدت ۲۸ روز در کاهش درد های کولیکی و متعاقب آن کاهش چشمگیر زمان گریه شیرخواران می باشد.
• بهبود کولیک نوزادی و شیرخوارگی
• کاهش اپیزودهای رگورژیتاسیون و ریفلاکس در شیرخواران
• بهبود یبوستهای فانکشنال شیرخوارگی
• کاهش زمان گریه شیرخواران در روز
• بهبود حرکات معده و روده شیرخواران و کمک به دفع گاز روده
• بهبود نفخ و کولیک نوزادان
• بهبود مشکلات گوارشی، یبوست و اسهال
• تعدیل سیستم ایمنی و افزایش مقاومت در برابر بیماریهای عفونی و انفلوانزای فصلی
• بهبود علائم و کاهش ابتلا به آلرژی های نوزادان
دیدگاه خود را بنویسید