به صورت طبیعی با قرار گرفتن پوست بدن در معرض نور خورشید ویتامین D در بدن تولید میشود. ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی بوده که برای سلامت استخوانها در طول عمر ضروری است. این ویتامین باعث افزایش جذب کلسیم در روده و استخوانها شده و استحکام استخوان را حفظ میکند. به علت شرایط فیزیولوژیکی دوران رشد و میزان پایین ویتامین D در شیر مادر، نیاز نوزادان و کودکان به ویتامین D بالا است و کمبود این ویتامین در این دوران شایع بوده که باید از بروز این کمبود پیشگیری کرد.کید3® قطره خوراکی 15 میلیلیتری فاقد رنگ، بو، طعم و گلوتن است.به دلیل فرم قطره، تاثیرگذاری و کیفیت این فرآورده مصرف آن برای کودکان آسان میباشد. کید3 قطره ویتامین د مناسب برای تامین نیاز روزانه کودکان به این ویتامین و جلوگیری از کمبود شدید آن در کودکان است.

اصالت کالا

ارسال پست پیشتاز و ویژه
تحویل 48 ساعته

پشتیبانی 24 ساعت
09010331865

تخفیفات آخر هفته
محصولات مرتبط
ویتامین D با در معرض نور خورشید قرار گرفتن پوست در بدن ساخته میشود. در مواردی که افراد نور مستقیم خورشید دریافت نمیکنند توصیه میشود از مکملهای ویتامین D استفاده نمایند. به علت شرایط فیزیولوژیکی دوران رشد و کمبود ویتامین D موجود در شیر مادر، نیاز نوزادان و کودکان به ویتامین D بالا میباشد و کمبود این ویتامین در این دوران شایع است.
کمبود شدید ویتامین D3 در کودکان منجر به بیماری نرمی استخوان – راشیتیسم یا ریکتز (Rickets) میشود چراکه ویتامین Dبا جذب کلسیم در روده مرتبط است و تامین این ویتامین به حفظ و سلامت استخوانها کمک میکند.
ویتامین D3 در حفظ عملکرد سیستم ایمنی، فعالیت ماهیچه ها، کاهش ریسک ابتلا به انواع سرطان، بیماری خود ایمنی مانند اماس، پیشگیری از بیماریهای قلبی (نارسایی احتقانی قلب و فشار خون بالا)، کاهش احتمال ابتلا به دیابت و هایپرلیپیدمی (چربی خون بالا) موثر است.
این فرآورده با مصرف به میزان توصیه شده به خوبی تحمل میشود و عارضه ای ندارد.
مصرف بیش از اندازه ویتامین D منجر به پیشرفت هیپرفسفاتمی، هیپرکلسمی، هیپرکلسیوری ( بالابودن سطح کلسیم در ادرار) و هیپرفسفاچوری می¬ شود.
نشانه های مصرف بیش از حد مجاز شامل بی اشتهایی، خستگی، تهوع و استفراغ، یبوست، اسهال، از دست دادن وزن، ادرار زیاد، شب ادراری، تعرق، سردرد، تشنگی، خواب آلودگی و سرگیجه میباشد.
سیستم کلیوی و قلبی عروقی بیش ترین حساسیت را به هیپرکلسمی و هیپرکلسیوری دارد.
در حین مصرف مکمل های ویتامین D باید مصرف غذاهای غنی شده، مکمل های رژیمی و دیگر داروهایی که همزمان تجویز می شوند، از نظر میزان ویتامین D ارزیابی گردند.
دیورتیک های تیازیدی ریسک هیپرکلسمی با ویتامین D را افزایش میدهند. ویتامین D میتواند ریسک مسمومیت با دیگوکسین را افزایش دهد. کلستیرامین و پارافین جذب ویتامین D را کاهش می دهند.
داروهای ضد صرع مثل کاربامازپین، فنوباربیتال یا فنی توئین نیاز به ویتامین D را افزایش میدهند.
هایپرفسفاتمی (احتمال متاستاتیک کلسیفیکیشن)، چاقی (BMI>30 نیاز به مصرف میزان بیشتری از ویتامین D دارند و باید با دقت پایش شوند)، اختلالات کلیوی.
در نوزادانی که هایپرکلسمی ایدیوپاتیک دارند مصرف مکمل ویتامین D باید محدود شود.
در افرادی که دوز درمانی ویتامین D را دریافت میکنند احتمال بالا رفتن کلسیم پلاسمایی وجود دارد که میتواند باعث رسوب کلسیم در بافت های نرم و کلسیفیه شدن عروق و کلیه ها شود. توصیه می¬ شود در این بیماران غلظت کلسیم پلاسمایی در فواصل منظم اندازه¬ گیری شود، به ویژه در ابتدای شروع درمان و یا در صورتی که علائم سمیت بارز شود.
در افراد با سطح سرمی بالای کلسیم و ویتامین D و یا حساسیت غیرطبیعی به ویتامین D منع مصرف دارد.
دیدگاه خود را بنویسید